Contează cine sunt ei! Noi suntem CUVINTE ASCUȚITE

Contează cine sunt ei! Noi suntem CUVINTE ASCUȚITE

N-a trecut foarte mult timp de la deschiderea acestui blog, prin care ne-am propus să facem o critică negativă constructivă asupra blog-urilor de cultură, dar iată că numărul de vizitatori este din ce în ce mai mare. Observăm așadar că se poate oferi calitate și fără a o compensa cu cantitatea, cu scandaluri sau cu minciuni. Totodată, acest blog este dovada faptului că se poate atinge un scop și fără a avea un renume atunci când dorești să construiești ceva.

Desigur, nu există alternativă prin care să critici constructiv fără să nu-ți iei hate. Au apărut și haterii! A se face diferența faptului că fetele de la Cuvinte ascuțite au decis, încă de la începutul acestei demarări, să își păstreze anonimatul – o altă lecție pe care unii nu vor să o învețe.

Nu suntem avide după faimă, celebrități, așa cum  sunt  bloggerii neserioși, ci încercăm să facem internetul un loc mai bun fără a ni se aduce flori. De pe conturile lor false, de pe rețelele sociale,  ei pot scrie orice despre noi, oricum, oricând, să ne înjure, să ne „deconspire”, să ne confunde cu alte persoane, să ne jignească etc. pentru că noi știm un singur lucru: libera exprimare nu o vor putea opri.

Este vorba despre bloggerițele despre care am scris până acum, cele care se laudă că își rezervă dreptul de a oferi o critică sinceră despre cărțile autorilor, dar e ciudat că nu-și asumă o critică sinceră despre ceea ce scriu ele.

În altă ordine de idei, vă mulțumim tuturor celor de pe grup care ne sunteţi alături și ne susțineţi în ceea ce ne-am propus să facem. Nu uitați să ne semnalați în continuare bloguri cu greșeli gramaticale despre care credeți că ar trebui să scriem. Iar celor care ne critică, da, aveți dreptul să o faceți. Până la urmă ne şi dorim asta, fiindcă datorită vouă suntem citite.

Reclame

Un gând despre &8222;Contează cine sunt ei! Noi suntem CUVINTE ASCUȚITE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s